Defio automatisering

Defio is Esperanto voor uitdaging. Esperanto geeft mensen die verschillende talen spreken de mogelijkheid om via deze eenvoudig te leren tweede taal met elkaar te communiceren.

Defio Automatisering spreekt twee talen. De taal van de mensen die met de technologie moeten werken en de mensen die die de technologie beheersen. Defio spreekt duidelijke taal en maakt duidelijke afspraken. Geen omwegen en geen vage beloftes.

Sinds 2005 gaan wij samen met onze klanten de uitdaging aan. Automatiseringsvraagstukken beantwoorden en goede oplossingen realiseren.

De missie

De missie van Defio Automatisering is een innovatieve en dynamische organisatie te zijn, die hoogwaardige ICT-oplossingen levert.

Defio is een organisatie die de kosten bij zijn klanten verlaagt door nieuwe, maar bewezen, technologie te implementeren. Onze klanten kunnen hiermee efficiënter werken en hun concurrentie voorblijven.

De visie

Door de medewerkers van Defio zich te ontplooien en te ontwikkelen, wordt een organisatie met een positieve werksfeer gecreëerd. Gemotiveerde medewerkers zetten zich optimaal in de kansen bij de klant te helpen realiseren.

Defio groeit op een gecontroleerde manier, zodat de professionele en informele sfeer kan worden behouden.

Defio Backup
PAM