Storage

Traditioneel bevat een server een eigen storage met een bepaalde capaciteit. Is deze capaciteit in gebruik, dan wordt er meestal een nieuwe server aangeschaft. Anders dient de server opnieuw te worden geïnstalleerd met nieuwe schijven met meer capaciteit.

Grote bedrijven konden zich de Storage units veroorloven, waarbij alle data centraal wordt verzameld. Wanneer een server meer capaciteit nodig heeft, wordt deze toegekend en schijven eenvoudig vergroot.

ISCSI

De komst van iSCSI maakt het mogelijk storage te koppelen via ethernet. Dit maakt de infrastructuur goedkoper, aangezien dit wijdverbreide technologie is. De komst van 10 Gigabit ethernet en het bundelen van het normale Gigabit ethernet, maakt de snelheid en performance gelijkwaardig aan de fiberconnecties.

NetApp

NetApp is een leverancier die nu ook producten aanbiedt voor de niet Enterprise omgevingen.
De marktleider voor (iSCSI) storage omgevingen heeft met betrekking tot functionaliteit, betrouwbaarheid en prijs een grote voorsprong op zijn directe concurrenten.

Defio Automatisering adviseert in bijna alle gevallen NetApp als oplossing voor uw Storage vraagstuk.

3 Bees

Speciaal ontwikkelt voor SMB omgevingen levert toch alle high-end functionaliteiten, zoals Snapshots, Synchronisatie met andere storage units.


3bees

Voor meer informatie kijk op www.3bees.nl of neem contact op met Defio Automatisering

Defio Backup
PAM