Virtualisatie

Een centrale infrastructuur, die u direct naar de maat van uw behoefte kan worden aangepast. Wel zo gemakkelijk en besparend. Bereken hier uw ROI (Return on Investment).

Applicatieservers

Regelmatig eisen leveranciers van applicaties dat alleen die applicatie op een serversysteem wordt geïnstalleerd. De server dient te worden aangeschaft, maar de capaciteit daarvan blijft volledig onbenut.

Door middel van servervirtualisatie kunnen meerdere serversystemen op één fysieke server worden geïnstalleerd, zonder dat deze systemen een conflict kunnen geven.

Vmware

Desktops in de serverruimte

Geen desktops met specifieke taken, maar één professionele redundant server voor bijvoorbeeld workflow machines. Dit betekent dat er dus minder losse desktops in de serverruimte

Meerdere testomgevingen kunnen op dezelfde server worden geplaatst. Na een test is de testserver weer snel opnieuw op te bouwen.

Volledig virtualiseren

Ook kleinere organisaties kunnen het volledige serversysteem virtualiseren. Bij een vervanging van de hardware kan de gehele omgeving op twee servers of meer servers worden overgezet.

Vmware

Defio Backup
PAM